FUTSAL FIFA

Okresní přebor letos vyhrálo zaslouženě Callibrum Frýdek Místek!

Okresní přebor letos vyhrálo zaslouženě Callibrum Frýdek Místek!

Je za námi další ročník okresního přeboru. Loni o titul mezi sebou bojovala tři družstva a to Lokomotiva, New Jersey a Callibrum a nejlepším týmem nakonec byla Lokomotiva. Letos to v závěru opět vypadalo na bitvu tří družstvem a to Lokomotivy, Callibra a Lavina. Z této trojice bylo letos nejlepší zaslouženě Callbirum Frýdek Místek!

 

              Po roční pauze se na futsalový trůn okresního přeboru vrátilo opět 1. FSC Callibrum Frýdek Místek, které zvládlo úplně suverénně poslední turnaj, ve kterém opět nadělovalo a to jak Lavině, tak i Lokomotivě. Callibrum během celé sezóny nevyhrálo pouze dvakrát a to s Růžovýma Tlapičkama, se kterými remizovalo 2:2 a s FU Kopřivnicí B, které podlehlo 4:2. Jinak ostatních čtrnáct zápasů vyhrálo a v letošní sezóně získalo celkem 43 bodů!

               Na druhém místě skončila Lokomotiva Gangsters, která jako jediná měla teoretickou šanci Callbrum z prvního místa sesadit. Nicméně Lokomotiva svému soupeři podlehla v přímém souboji a následně bojovala s Lavinou o druhé místo, které nakonec získala, když svého protivníka porazila vysoko 8:3.

               Lavina tak po dvou prohrách nakonec skončila až na čtvrtém místě, když se před ní dostalo ještě FU Kopřivnice B, které vyhrálo své poslední dva zápasy a skončilo o bod před Lavinou!

               Na pátém místě se umístil TJ Sviadnov a šestý skončil Jokerit Kopřivnice B. Následoval desetibodový propad mezi dalšími týmy. Sedmý skončil nováček soutěže, Javor Bordovice a osmé Růžové Tlapičky Hukvaldy. Na posledním místě se letos umístila Libhošť, která získala v sezóně jeden bod.

               Nejlepším střelcem se stal Tibor Kovalík z vítězného 1.FSC Callibra Frýdek Místek. Nejlepším hráčem byl zvolen Jiří Beneš z Lokomotivy Gangsters a nejlepším brankářem letošního ročníku okresního přeboru byl zvolen Lukáš Kelnar z Lavina Kopřivnice.

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 349917
Posledních 30 dnů: 14678 | Posledních 7 dnů: 3567 | Poslední den: 90

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne