FUTSAL FIFA

Orlová chce navázat na výkony z loňské sezóny!

Orlová chce navázat na výkony z loňské sezóny!

Loni Orlová zažila po dlouhé době opět návrat na výslunní, když hrála vynikající futsal a s v semifinále chybělo opravdu málo, aby přešla přes Tornádo do finále. Pár otázek jsme položili před sezónou i Renému Witáskovi, předsedovi Oskarolu!

Večtvrtfinále jste vyřadili silné Odry a následně vypadli v semifinále s Tornádem. Kolik chybělo, aby jste loni hráli finále místo Tornáda vy?

Obě série byly velmi vyrovnané. V první jsme měli více štěstí my a ve druhém zase přálo štěstí soupeři, no prostě penalty jsou vždy o štěstí a k tomu dobré nervy. Chtělo to více klidu a trpělivosti, prostě déle udržet vedení a nedělat hloupé chyby. Myslím si, že platí pravidlo, že na nějaké mužstvo se Vám hraje lépe a na některé Vám to prostě nejde.

 

Panovalo po vyřazení v semifinále u hráčů velké zklamání, protože jste v play off hráli opravdu výborně?

Tak určitě, kluci byli zklamání, cítili se dobře a řekl bych, že si i věřili. Myslím, že věřili v postup, ale co dá dělat soupeř byl prostě o chlup lepší. Uvidíme letos.

 

Jak moc se změnil váš kádr oproti loňské sezóně?

No kádr se moc nezměnil, jen jsme přišli o velmi dobrého hráče, který si přetrhl vazy v koleni a tudíž pro něho sezona skončila. Ale zase jsme udělali další mladé hráče, kteří se, ale musí zapracovat. Tak se uvidí jak s tím poperou.

 

Který zápas se vám v loňské sezóně povedl nejvíce a který naopak nejméně?

Během sezony jsme střídali lepší zápasy s horšími, spíše s horšími. V základní části byl asi nejlepší zápas proti Gamaspolu a nepovedených bylo spousty.

 

Jak moc bude pro Tornádo těžké obhájit loňský titul?

To upřímně netuším, nevím jak se změnil kádr Tornáda, ale určitě budou velmi dobře připraveni a budou hrát velmi vysoko a dobře.

 

Překvapil vás Jokerit svou finálovou účastí?

Nepřekvapil, Jokerit je dlouhodobě vždy dobře připravený. Mají hodně šikovných hráčů i zkušených borců. Je to zkušené mužstvo které umí futsal a playoff to už je vždy boj a musí i trocha štěstíčka, kde může postoupit každý.

 

Jaké si dáváte cíle v následujícím ročníku?

No vzhledem k tomu, že se nám loňská sezona vydařila, po dlouhých letech a to i přes kostrbatý postup do playoff,  tak musíme mít minimálně stejné cíle. Zvlášť když se nám podařilo udržet téměř celý kádr po hromadě. To znamená postup do playoff, bojovat o finále, hrát pěkný futsal.  Přivést do haly další fanoušky, prostě propagovat dobře futsal J

 

Bude mít letos soutěž favorita?

Nechci být nějakým prorokem, ale myslím si, že sezona bude vyrovnaná a o prvenství bude bojovat více mužstev. Snad i my přeji všem fanouškům, hráčům, funkcionářům i rozhodčím povedenou a kvalitní sezonu a hlavně zdraví.

 

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 348883
Posledních 30 dnů: 14495 | Posledních 7 dnů: 3454 | Poslední den: 156

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne