FUTSAL FIFA

Beach Boys cílí rovněž na play off!

Beach Boys cílí rovněž na play off!

Beach Boys loni ve čtvrtfinále narazil na velice těžkého soupeře v podobě Orlové, které podlehl ve dvou zápasech a nenavázal tak na třetí místo z předešlé sezóny.

Jaké jsou poměry v klubu, jak se tvoří oderští ultras a o dalším dění v klubu nám pohovořil předseda Aleš Chuděj.

 

Jak moc velké bylo loni zklamání po vyřazení už ve čtvrtfinále, kdy jste ve dvou zápasech nestačili na Orlovou?

Zklamání až tak ne, spíše převládnul smutek. Sezona v základní části se vydařila, takže všichni věřili, že to dotáhneme dál. Ale fakt je ten, že nás prostě Orlová přehrála a byla na nás lépe nachystaná. Nikdo ale ani z fans nebyl zklamaný. Sezóna se všem líbila. I když je tu to pověstné i když a co by kdyby...

Budete mít i v letošní sezóně opět diváckou podporu v hledišti? A co stojí za tím, že máte nejlepší fanoušky v soutěži?

Přál bych si to, aby si zase k nám našli lidi cestu. Je třeba se nejen těšit na to jak si kluci zahrají opět spolu ,ale aby jim taky měl kdo zatleskat. To co se v Odrách utvořilo za humbuk a za fanoušky je dané asi zřejmě klubem a lidmi kolem. Tvrdé jádro tvoří většinou kluci, co hrají v B a C-týmu a ještě tam jsou veteráni z dob začátků jako třeba Čembrs. Ti jsi jdou prostě zablbnout, potkat se, zahulákat a začínají  pracovat i s ostatními jako i s dětmi na chorálech. To bylo v posledních zápasech moc pěkné. Žijí tím a je to pro ně prostě relax, tak strhnou i ostatní. Momentálně je to naše zlatá devíza. Furt něco špekulujou a vymýšlejí. Je to hodně specifické a je to dané také Odrama jaké jsou. Svým způsobem jsou hodně tvrdé, ale taky moc krásné. Stejně jako Beach boys. Klub samotný je odrazem svého města. Buďto jej milujete nebo nenávidíte. Není nic mezi, a to bude asi nejspíš ten klíč …

Jak moc se změnil váš kádr oproti loňské sezóně?

Kádr se nemění, ale pomalu dorůstají mladí a spíše se bude omlazovat tým nebo spíše lehce budovat pro další možnou éru. Je třeba se dívat i dál než na příští sezonu. Trochu se nám scházejí pospolu kluci, co spolu hráli kdysi velký fotbal a rozhodli se vrátit sem k nám. Tak máme tedy z Baracudy oba Zagoláčky, ale ti s námi už operují delší čas. Další se uvidí na place.

Který tým vás v loňské sezóně zklamal svým konečným umístěním?

Asi jednoznačně Fučko a to ne že zklamalo, ale překvapilo.

Bylo pro vás překvapení, že se Jokerit loni dostal až do finále?

Svým způsobem ano, ale když jsem viděl, že se Martinovský v brance může roztrhat a dokázat strhnout ostatní, tak se zpětně ani není čemu divit. Měli spolehlivý a tvrdý základní kámen.

Jaké si dáváte cíle v následujícím ročníku?

Každý rok je stejný. Uhrát play-off. Regulérně a sportovně. Já bych si navíc ještě přál, aby si všichni, kteří jdou na hřiště uvědomili, že na tribuně stojí nejen kromě Dacanů („ultras“) i malí fotbalisti, kteří je mají za své vzory a sportovní idoly, kterým mohou dát radost. Takže aby nikdo z nás neztratil tu správnou vášeň pro daný okamžik a kluci hráli tak, aby bylo čemu tleskat a fandit.

Bude mít letos soutěž favorita? A koho tipujete kromě vašeho týmu na finále?

Bude. Bude jich přesně dvanáct, s našimi fanoušky vlastně třináct, a finále? Finále samotné je strašně daleko a cesta trnitá... Takže tímto bychom všem chtěli popřát hezkou sezonu. Beach boys olééé!

 

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 347057
Posledních 30 dnů: 14607 | Posledních 7 dnů: 3284 | Poslední den: 189

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne