FUTSAL FIFA

Futsalisté Tornáda zvládli i druhé finále a slaví titul!

Futsalisté Tornáda zvládli i druhé finále a slaví titul!

Oba dva týmy nastoupili v tom nejsilnějším možném složení ke druhému finále. Tornádo navíc do hry nasadilo Pleška s Macíčkem, kteří kvůli zranění vynechali první finálový souboj.

               Do vedení v zápase se nicméně dostal Jokerit a následně měl ještě dvě dobré možnosti své vedení navýšit a především šance Chromečky, na kterého číhala zcela odkrytá brána volala po gólu.

               Tornádo ovšem svého soupeře nenechalo odskočit na větší brankový rozdíl a do poločasu skóre otočilo ve svůj prospěch a do kabin se šlo za stavu 1:3. Ve druhé půli ještě Tornádo navýšilo své vedení až na 5:2 a zdálo se být rozhodnuto.

               Tři minuty před koncem ovšem začal hrát Jokerit bez brankáře a dvě góly dokázal snížit na rozdíl jediného gólu. V poslední minutě měli futsalisté Jokeritu na noze vyrovnání, ale buď jeho střelci netrefili bránu, nebo zasáhl výborný Macháč v bráně Tornáda!

               Tornádo tak vyhrálo i druhý zápas s slaví premiérový titul v divizi F a navíc vyzve v superpoháru vítěze brněnské divize E, tým FC Kloboučky.

               Nejlepším brankářem play off byl vyhlášen Petr Martinovský, který byl hlavní postavou Jokeritu v celém play off a nejlepším hráčem byl zvolen Pavel Macíček z Tornáda, který v zápasech ve vyřazovací části dal neuvěřitelných 18 gólů!

 

FC Jokerit Kopřivnice – 1. FC Tornádo Nový Jičín  4:5 (1:3)

Branky: Holub Jonáš 2, Buček Michal, Kružliak Petr - Macíček Pavel 3, Plešek Petr, Repa Martin

Radek Březina (FC Jokerit Kopřivnice):V sobotu se rozhodlo o konečném druhém místě pro Jokerit. Tornádo nás porazilo taky v druhém zápase a slaví zaslouženě titul. Hra byla vyrovnaná, ale tentokrát nám selhala koncovka a hosté byli velmi produktivní. Poločas 3:1 pro Tornádo a následně 2:5 vypadal celkem jednoznačně, každopádně jsme zabojovali, zabrali a v závěrečné powerplay jsme se dostali na rozdíl jediné branky. Při dalších našich šancích stálo při hostech štěstíčko a těsné vedení nakonec udrželi až do konce. Tornádu samozřejmě gratulujeme! Pro Jokerit je 2. místo velkým úspěchem, když po základní části to na žádný velký úspěch v sezóně nevypadalo. Na playoff jsme se každopádně dokázali nabudit a předváděli lepší výkony. Příští týden sezónu oficiálně zakončíme a v září se těšíme na tu další!“

Lukáš Polónyi (1. FC Tornádo Nový Jičín): „ Do druhého utkání jsme šli s tím, že chceme sérii ukončit, jelikož už nám začínají fotbaly. Do zápasu jsme vstoupili aktivně, nicméně do vedení se dostal Jokerit. My jsme naštěstí do poločasu stihly vstřelit tři góly a zápas tak otočit. Ve druhé půli Jokerit hned snížil na 3:2, ale následně jsme navýšili skóre na 5:2. Potom šli domácí do powerplay a my jsme čekali na chybu a chtěli jsme přidat další gól do prázdné brány, což se nám bohužel nepovedlo a naopak inkasujeme dva další góly. V závěre máme velké štěstí, že soupeř nedokáže vyrovnat a po zaznění závěrečného hvizdu u nás propuká obrovská euforie a radost z obrovského úspěchu. Chtěl bych ještě smeknout před Kubou Macíčkem, který učinil neuvěřitelné gesto FAIR PLAY a díky čemuž byla odvolána penalta proti nám. Patří mu velké díky za to! Dále bych poblahopřál Jokeritu ke druhému místu a poděkoval za obě dvě korektní finále. Dále děkuji našim fans, kteří s námi jezdili a podporovali nás. Chci poděkovat mému týmy, za neuvěřitelnou sezónu zakončenou vysněným titulem. Vyzdvihovat jména není důležité uznání zaslouží všichni, kteří se na tom podíleli. Byli jsme skvělí hlavně v play off, kdy jsme několikrát otočili nepříznivé stavy a ukázali obrovskou vnitřní sílu.“

 

 

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 349249
Posledních 30 dnů: 14507 | Posledních 7 dnů: 3460 | Poslední den: 19

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne