FUTSAL FIFA

Brněnskou divizi E vyhrál tým Pro Static Blansko a bude hostitelem letošního superpoháru!

Brněnskou divizi E vyhrál tým Pro Static Blansko a bude hostitelem letošního superpoháru!

O víkendu skončila brněnská divizní soutěž a vítězem se letos stal tým Pro Static Blansko, který dokázal po dvou letech sesadit z trůny brněnský Kalábek.

A právě Kalábek vyhrál poslední dva ročníky divize E a zajistil si tak účast v obou dvou zápasech superpoháru s Jakubčovicemi. V prvním ročníku, který se konal v sezóně 2015/2016 v Brně vyhrál Kalábek. V loňské sezóně se pořadatelství prohodilo a superpohár hostil vítěz naší divize a to byla opět Baracuda Jakubčovice, která v domácím prostředí uspěla a Kálábku vrátila porážku z úvodního ročníku.

V letošním ročníku už půjde o třetí ročník v němž proti sobě nastupují vítězové divize E a divize F a jelikož se pořadatelství střídá každý rok, tak letos bude pořádat superpohár vítěz divize E a to tedy tým Pro Static Blansko. A jelikož Jakubčovice v letošní sezóně nastupovaly ve druhé lize, bude letošní složení superpoháru zcela nové!

Nicméně na soupeře si Pro Static bude muset počkat až do příštího týdne, protože letošní ročník naší divize je jeden z nejdelších a kromě 1. ligy, kde již zítra začnou semifinálové zápasy, jsou již všechny futsalové soutěže ukončeny.   

Superpohár je naplánovaný na pátek 13. dubna na 20:00 a soupeřem Pro Statiku Blansko bude buď FU Kopřivnice a nebo Ferram Opava.

 

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 345258
Posledních 30 dnů: 14500 | Posledních 7 dnů: 2988 | Poslední den: 425

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne