FUTSAL FIFA

Skončila základní část! V play off letos čtyři nové týmy oproti loňskému ročníku!

Skončila základní část! V play off letos čtyři nové týmy oproti loňskému ročníku!

V letošním playoff máme čtyři nové celky oproti loňskému ročníku. A jsou to tyto: KFV Roub Vítkovice, Oskarol Orlová, Jeseník B a Amatér Komárovice. Naopak do playoff se letos nepodívají týmy Trojanovic, Top Dogsu a Růžových Tlapiček, které jej hrály v loňské sezóně.

              Základní část vyhrál Roub Vítkovice a bude mít tak nejvýhodnější pozici pro play off! Roub si v posledním kole poradil s Tlapičkama, které porazil na jejich palubovce 4:1, když o svém vítězství rozhodl už v prvním poločase! Tlapičky, které skončily před dvěma lety na třetí příčce a loni vypadli ve čtvrtfinále, tak letos čeká nová situace a budou hrát playout.

               G.T. Trojanovice nezvládly domácí duel s Orlovou a do playoff se letos nepodívají. Trojanovice ztratily zápas opět v poslední minutě, kdy za stavu 4:4 pokračovaly v powerplay, nicméně po střele Štiky chytil míč do náruče hostující brankář a z první jej poslal do opuštěné brány domácích a Orlová tak nakonec slavila výhru 5:4. Trojanovice tak letos v poslední minutě přišly o body ve čtyřech zápasech, které je stály letošní boje v playoff! Na to, že to byl velmi důležitý zápas pro oba celky, tak se celý odehrál bez jediné udělené žluté karty! Orlová si tak letos poprvé vyzkouší boje v playoff, naopak Trojanovice čeká playout!

              Derby mezi FU Kopřivnicí a Jokeritem vyznělo lépe pro domácí FU, které vyhrálo 4:2. Jokerit předvedl asi nejhorší výkon v sezóně a v playoff bude muset výrazně přidat. FU Kopřivnice si tak zajistilo svou výhrou druhé místo a tabulce a do playoff půjde opět po roce na svého městského rivala Jokerit.

              Top Dogs vyhrál po týdnu opět další zápas a to s Krmelínem, který porazil v gólové přestřelce 9:6. Oba týmy nicméně už před tímto zápasem věděly, že se do playoff letos nepodívají. Krmelín měl přitom skvělý start do soutěže a jen málokdo by si tipl že bude ve vyřazovací části letos chybět. To samé může říct o týmy Top Dogs, který měl i letos výborný tým, ale zřejmě klíčový zápas Top Dogs odehrál v Komárovicích, kterým těsně podlehl 9:8 a pro to jsou letos v playoff Komárovice.

        Amatér Komárovice v posledním zápase nakonec vysoko podlehl Beach Boysu Odry, ale již v tu dobu měl jistotu playoff, jelikož Trojanovice nedokázaly uhrát den před tím ani jeden bod s Orlovou. Beach Boys Odry tak nakonec obsadil třetí příčku po základní části a v play off půjde na Orlovou. Komárovice se utkají s Roub!

         Tornádo v posledním víkendu zabralo a v přímém souboji o čtvrtou příčku porazilo doma Gamaspol Jeseník. Následně navíc porazilo ještě v dohrávce druhého kola v derby Top Dogs a tak se posunulo ze sedmé příčky až na čtvrtou pozici a v playoff se tak střetne právě s Jeseníkem.

 

SK Krmelín – Top Dogs Nový Jičín 6:9 (2:3)

Branky: Havránek Leoš 2, Pchálek Matouš 2, Musil Jiří, Niemczyk Jiří - Handrych Jaroslav 3, Tobola Jakub 3, Šimek Jiří 2, Bajger Martin

G.T. Trojanovice – Oskarol Orlová 4:5 (2:2)

Branky: Klimpar Pavel 2, Špaček Radim, Malý Jakub - Mleziva Tomáš 2, Kotrla Adam, Tomáš Michal, Adamczyk Patrik;

FU Kopřivnice – FC Jokerit Kopřivnice 4:2 (2:0)

Branky: Bartoň Martin 2, Bartoš Roman, Střelec Pavel - Březina Radek, Chromečka Ondřej

Růžové Tlapičky Hukvaldy – KFV Roub Vítkovice 1:4 (1:4)

Branky: Hubeňák Adam - Talián Erik 2, Rodek Marcel, Polášek Jakub

1.FC Tornádo Nový Jičín – AC Gamaspol Jeseník B 11:2 (4:2)

Branky: Plešek Petr 5, Orava Tomáš 2, Staněk Marek 2, Hanzelka Jakub, Macíček Pavel - Němec Jan, Schneider Daniel

Beach Boys Odry – Amatér Komárovice 15:5 (6:4)

Branky: Maléř Lubomír 5, Murin Ondřej 4, Zagol Pavel 3, Zagol Martin 2, Veselý Filip - Kuchař Michal 2, Foukal Tomáš, Bezděk David, Hoffmann Patrik

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 346421
Posledních 30 dnů: 14570 | Posledních 7 dnů: 3120 | Poslední den: 114

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne