FUTSAL FIFA

Představujeme tým: Růžové Tlapičky Hukvaldy!!!

Představujeme tým: Růžové Tlapičky Hukvaldy!!!

Růžové Tlapičky Hukvaldy i přes rozsáhlou marodku, kdy k řadu zápasů odehráli pouze v šesti lidech, dokázali dojít do play-off a ve čtvrtfinále svedli urputnou bitvu s Beach Boysem, kterému nakonec podlehli. Jaké cíle si dávají do nové sezóny a koho favorizují na zisk titulu? Rozhovor s předsedou klubu Adamem Hubeňákem.

Kdybyste měl krátce zhodnotit minulou sezónu, byla pro vás úspěšná či nikoliv?

Po celou sezónu jsme se pohybovali na příčkách, které nestačily na play off. Na závěr jsem se však zvedli a šli na Beach Boys. Oba týmy vyhrály domácí zápasy, takže jsem se mezi top4 nedostali - začínali jsme venku. Tímto bych chtěl vyzdvihnout fanoušky Beach Boys, kteří nemají v této soutěži obdoby a mohli by jim je závidět i týmy z ligy. Přes velice rozsáhlou marodku hodnotíme loňskou sezónu jako úspěšnou.

 

Jaké si dáváte cíle pro letošní ročník v divizi?

Do letošní sezóny jdeme stejně, jako do předchozích. Bavit se tímto sportem v zimním období, co nejméně zranění a pokud možno účast v play off.

 

Udály se přes léto u vás nějaké změny v kádru?

Tak rozsáhlou marodku jako v sezóně 2017/2018 jsme za 12 let existence klubu nezažili. Byli jsme nesmírně rádi, že nám chodili pomáhat kluci z B týmu. Někteří kluci opustili pracovně republiku, některé dlouhodobé zranění kolen na palubovku nepustí ani tento rok. Proto jsem museli tým doplnit.

 

Kdo by měl ve vašem kádru patřit letos k oporám?

Jako každý rok by se měli o výsledky podílet všichni hráči. V loňské sezóně za nás vstřelilo branku 15 hráčů. I z toho vyplývá, že nejsme tým 2-3 hráčů, kteří táhnou zbytek. Takže opět týmová hra, postavena na kvalitních výkonech golmana.

 

Koho vidíte jako favorita soutěže?

Toto je docela těžká otázka, nevím, jak kdo posílil případně oslabil. Někdo určitě vystřelí. Jelikož máme společnou halu s Krmelínem, tak to přeji jim.

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 348601
Posledních 30 dnů: 14520 | Posledních 7 dnů: 3439 | Poslední den: 379

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne