FUTSAL FIFA

Představujeme tým: KFV Roub Vítkovice!!!

Představujeme tým: KFV Roub Vítkovice!!!

Tým Roubu Vítkovic má i v letošní futsalové sezóně celou řadu týmů, který působí v nižší soutěžích. Nicméně jednu chvíli už to vypadalo, že A tým Roub v letošním ročníku bude hrát ve 2. lize, bohužel však na svazu upřednostnili nakonec Vysoké Mýto a tak uvidíme Vítkovice i letos v divizní soutěži. Do svého kádru pro letošní ročník, přesto však přivedl Roub exreprezentanta a loni ještě hráče, který nastupoval za mistrovskou Chrudim a tím je Marcel Rodek. Kteří další hráči posílí vítkovický Roub a s jakými ambicemi jde Roub do nové sezóny? Na to vše odpovídá předseda klubu Zdeněk Tomčal.

Kdybyste měl krátce zhodnotit minulou sezónu, byla pro vás úspěšná či nikoliv?

Jelikož jsme se o fous nedostali do play-off, tak to považuji z jedné strany za neúspěch, ovšem když se na to podívám z druhé strany, do týmu jsme zapracovávali další talentované dorostence, takže by to chtělo i trošku trpělivosti do další futsalové práce.

 

Jaké si dáváte cíle pro letošní ročník v divizi?

Podařilo se nám sice rozšířit kádr o několik kvalitnějších hráčů dospělého věku, jenže většina z nich pracuje na směnný provoz, takže to stále není ideální, ale věřím, že s podporou mladých talentů, by to letos na „bednu“ mohlo vyjít.

 

Udály se přes léto u vás nějaké změny v kádru?

Tři hráče pouštíme na hostování, naopak na přestup k nám přišlo několik hráčů z týmu ostravského Edisonu, kteří vytvoří základ B týmu v krajském přeboru a bude pak záležet na trenérovi, koho si do A týmu vytáhne. Dále se k nám z Jeseníku vrací Radim Vavrušák, z Chrudimi přichází Marcel Rodek a v záloze máme ještě další talenty z dorostu.

 

Kdo by měl ve vašem kádru patřit letos k oporám?

Když mu to náročné pracovní povinnosti umožní, tak určitě to bude jednoznačně Marcel Rodek a věřím, že i další hráči se k němu přidají.

 

Koho vidíte jako favorita soutěže?

Prozatím nemám informace, jak který z týmů posiluje, ale kdybych to měl vzít podle loňské sezóny, tak svoji sílu opět jistě předvede FU Kopřivnice.

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 347207
Posledních 30 dnů: 14641 | Posledních 7 dnů: 3360 | Poslední den: 339

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne