FUTSAL FIFA

FU vyhrálo základní část! Tornádo a Jokerit si letos PLAY OFF nezahrají!

FU vyhrálo základní část! Tornádo a Jokerit si letos PLAY OFF nezahrají!

O víkendu skončila základní část divize F a určila nám osmičku týmů, které letos budou bojovat o titul. Už před posledním kolem bylo jasné, že boje v PLAY OFF se nebudou týkat Krmelína s USK.

             V pátek si účast v PLAY OFF zajistila Orlová, která porazila Medvědy 12:9. Orlová v zápase rychle vedla 6:0, nicméně následně zabrali Medvědi a dokázali udělat ze zápasu ještě drama, když snížili na 6:4 a následně se drželi s Orlovou na dostřel dvou gólů až do konce zápasu. Orlová nicméně Medvědy nenechala zápas vyrovnat a připsala si důležité tři body do tabulky a odsoudila tak Jokerit pouze k boji ve skupině PLAY OUT.

               V Ostravě bojoval o PLAY OFF tým Amatéru Komárovice, který k jistotě potřeboval získat alespoň jeden bod v zápase s Roubem Vítkovice. Komárovice si zápas v poklidu hlídali a pět minut před koncem ještě vedly 4:2. V závěru ovšem přišel kolaps hostů a Roub v poslední minutě překlopil vítězství na svou stranu a gólem Telnara zvítězil těsně 5:4 a zajistil si tak čtvrtou příčku v tabulce. Naopak Komárovicím nezbývalo nic než čekat.

               Proti poslednímu Krmelínu nastoupilo FU Kopřivnice s cílem získat tři body a zajistit si tak nejvýhodnější pozici před PLAY OFF. Zápas ovšem vůbec nevypadal, že proti sobě nastoupil první a poslední tým, jelikož Krmelín hrál výborný futsal a jen těžko hádat, proč v letošní sezóně získal pouze dva body. FU nakonec zvítězilo nad Krmelínem 4:1 a po roční přestávce opět ovládlo základní část soutěže!

               Sobotní zápas Jokeritu s Trojanovicemi se hrál před zaplněnou Kopřivnickou halou. V první půli byly jednoznačně lepší Trojanovice, které si vypracovali dvougólový náskok. Ve druhé půli Jokerit začal více běhat a tlačit se do zakončení a Trojanovice úplně vypadly ze hry. I tak se jim podařilo zvýšit svůj náskok na 4:0 a zdálo se jasné, že si Trojanovice letos PLAY OFF zahrají. Jokerit se ovšem dvěma slepenýma góly vrátil do hry a když snížil na 4:3 bylo z rozhodnutého zápasu opět drama. Jokerit mohl v závěru i vyrovnat, ale Trojanovicím pomohlo štěstí a zápas dokázaly udržet a vyhrát 4:3.

               V nedělním derby mezi Tornádem a Top Dogsem nezbývalo Tornádu nic jiného, než svého městského rivala obrat alespoň o jeden bod. Zápas ovšem byl zcela v režii futsalistů Top Dogs, kteří zvítězili zaslouženě vysoko 10:0 a Nový Jičín budou letos zastupovat v PLAY OFF oni.

               V poslední zápase mezi USK a Beach Boysem už o nic nešlo a Beach Boys si připsal těsné vítězství 7:6, ale ovšem i jednu ztrátu před prvním kole PLAY OFF, když červenou kartu dostal v závěru Jaroslav Repta.

               Kanadské bodování základní části vyhrál Martin Repa z Tornáda, když získal 42 bodů. Martin Repa rovněž ovládl i tabulku střelců se 32 góly. Nejvíce asistencí a to 14 dokázala nasbírat Michal Gorovič z Orlové.

 

Čtvrtfinálové dvojice pro PLAY OFF:

FU Kopřivnice – Amatér Komárovice

Beach Boys Odry – Oskarol Orlová

AFC Medvědi Malé Hoštice – G.T. Trojanovice

KFV Roub Vítkovice – Top Dogs Nový Jičín

 

Dvojice pro 1. kolo PLAY OUT:

1.FC Tornádo Nový Jičín – SK Krmelín

FC Jokerit Kopřivnice – USK Ostrava

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 346410
Posledních 30 dnů: 14570 | Posledních 7 dnů: 3117 | Poslední den: 103

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne