FUTSAL FIFA

První třídu vyhráli futsalisté Dragons Nový Jičín!

První třídu vyhráli futsalisté Dragons Nový Jičín!

Dragoni ještě teoreticky mohli o prvenství přijít a hned v přímé bitvě s Ozonem Kunín tahali celou dobu za kratší konec a Ozonu nakonec podlehli 3:1.

              V zápase se představili na každé straně opory divizního Top Dogs Nový Jičín. Na jedné straně to byl Tomáš Bátrla a na straně druhé Lukáš Uhlíř. Nicméně následně Delta prohrála oba dva své zápasy jak s Ozonem, tak i s Dragony a na prvních dvou příčkách se už nic neměnilo.

               Na krátkou chvíli to vypadalo, že třetí by mohl teoreticky skončit i třetí tým z Nového Jičína a to Wespen, nicméně tomu se stala osudná porážka s SKP, kterému Wespen podlehl 5:3.

               Orel Štramberk si totiž následně poradil s Drivers a dostal se tak zpět na třetí příčku. V posledním turnaji zahrál výborně Rapid Frýdek Místek, který dokázal porazit oba dva soupeře a v tabulce nakonec skončil na páté příčce. Šestý skončil rovněž tým z Frýdku Místku a to SKP, který v loňské sezóně dokázal celou soutěž vyhrát.

               Na posledním místě skončila Delta Frýdlant, která začala sbírat body až ve druhé polovině sezóny a svou ztrátu už nedokázala smazat.

               Nejlepším střelcem soutěže se stal s 22 góly Lukáš Lichnovský z Orla Štramberk. Nejlepším brankářem byl zvolen Pavel Křenek z Ozonu Kunín, který pustil za svá záda jednoznačně nejméně gólů a nejlepším hráčem byl zvolen Roman Vrba z Dragons Nový Jičín.

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 349781
Posledních 30 dnů: 14609 | Posledních 7 dnů: 3519 | Poslední den: 551

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne