FUTSAL FIFA

Smíšené B vyhrálo druhou třídu před New Jersey!

Smíšené B vyhrálo druhou třídu před New Jersey!

O víkendu skončila 2. okresní třída a celou soutěž vyhrálo Smíšené 2003 B. Nicméně po prvním turnaji letošní sezóny to vůbec nevypadalo, jelikož Smíšené prohrálo oba dva své zápasy a mělo na kontě 0 bodů.

               Ovšem to byly nakonec jediné porážky, které Smíšené během letošní sezóny okusilo a v posledním zápase celé sezóny si to Smíšené rozdalo o vítězství s New Jersey. Smíšené po celou dobu v zápase vedlo a nepřipustilo tak žádné drama a New Jersey, tak skončilo na druhém místě. O třetí příčku přišlo Gunners, které v zápase s Beach Boysem inkasovalo vyrovnávací gól na 6:6 až 5 s před koncem a dostal se tak před něj městský rival z Kopřivnice El Amigos. Nutno podotknout, že třetí mohla skončit i Lesní Zvěř, která ovšem nezvládla svůj zápas s El Amigos.

               Dále byla tabulka velmi vyrovnaná a čtveřice týmů Lokomotiva B, AS Bizon Studénka, Gunners Kopřivnice a Lesní Zvěř Frenštát skončila v rozmezí jednoho bodu. Na posledním místě se letos umístil Beach Boys Odry C s 9 body.

               Nejlepším hráčem byl zvolen Adam Polášek z New Jersey, nejlepším brankářem se stal Daniel Šťastný ze Smíšeného B a tabulku střelců vyhrál David Mráz rovněž ze Smíšeného.

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 349443
Posledních 30 dnů: 14551 | Posledních 7 dnů: 3495 | Poslední den: 213

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne