FUTSAL FIFA

Callibrum je jen krůček od zisku titulu!!!

Callibrum je jen krůček od zisku titulu!!!

Callibrum Frýdek Místek si před posledním turnajem udrželo čtyřbodový náskok a má už opravdu blízko k zisku titulu v okresním přeboru.

         Callibrum nejprve nastoupilo do derby se Sviadnovem, které bylo hodně vyrovnané, nicméně tady zaúřadoval Tibor Kovalík, který vstřelil všech pět gólů do sítě Sviadnova a po výsledku 5:1 a následné výhře 13:6 s Libhoští tak stále vede okresní přebor.

         Na druhém místě je Lokomotiva Gangsters, která po dvou vysokých výhrách v zápasech, ve kterých nastřílela 21 gólů má stále čtyřbodovou ztrátu na vedoucí Callibrum. Nejlepším střelcem Lokomotivy byl Daniel Šimíček, který nasázel osm gólů!

          Jedno už je ovšem jisté a to, že Lavina letos titul nezíská, jelikož ztratila nečekaně body v zápase s Jokeritem B, který zachránil v posledních minutách dobře zahraná powerplay, ze které vyrovnal Lukáš Pítr na 2:2. Lavina sice vyhrála následně zápas s Javorem 6:1, nicméně do tabulky si připisuje pouze čtyři body a na vedoucí Callibrum ztrácí bodů už sedm!

            Poslední turnaj bude ovšem hodně zajímavý, jelikož se všechny tři týmy střetnou spolu ve vzájemných zápasech. O pohár může ještě bojovat FU Kopřivnice B, které by v případě dvou výher a při nulovém zisku Laviny obsadilo třetí místo! Ostatní týmy už jsou bez šance na první tři místa.

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 349500
Posledních 30 dnů: 14556 | Posledních 7 dnů: 3506 | Poslední den: 270

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne