FUTSAL FIFA

Jsou před námi odvety čtvrtfinálových zápasů!

Jsou před námi odvety čtvrtfinálových zápasů!

Nejvýhodnější pozice před odvetami mají futsalisté Orlové a Jokeritu, kteří dokázali vyhrát úvodní zápas na hřišti soupeře a v odvetě tak budou mít výhodu domácího prostředí a možnost celou sérii ukončit.

              Dnes je na programu pouze jeden zápas a to mezi Orlovou a Beach Boysem Odry. Beach Boys už si nemůže dovolit v této sérii zaváhat a pokud chce zopakovat minimálně loňské umístění, tak dnes musí bezpodmínečně vyhrát. V Orlové už letos Beach Boys hrál a remizoval tam 5:5. Orlovou v této sezóně v domácím prostředí dokázalo porazit pouze Tornádo, jinak žádný jiný tým si nedokázal odvést všechny body. Do sestavy Beach Boysu se vrací po karetním trestu duo ZagolRybaříkem, nicméně všechny trumfe ve svých rukou nyní drží Orlová!

               V sobotu na nás čeká odveta mezi Jokeritem a FU Kopřivnicí. Jokerit má asi nejspecifičtější povrch, na kterém se letos týmy v rámci divize F utkávají a Jokerit si svou domácí tvrz drží. Když se podíváme na tabulky základní části, tak Jokerit získal všechny body kromě jediného na domácí palubovce a jediným týmem, který jej dokázal doma porazit, byl ve třetím kole Top Dogs Nový Jičín! FU Kopřivnice na druhou stranu umí hrát dobře i venkovní zápasy, ze kterých má letos bilanci tři výhry a tři prohry. Loňské čtvrtfinále na Jokeritu rozhodl jediným gólem Daniel Hruška.

               Tornádo zajíždí v neděli do Jeseníku, který jako jediný letos doma neztratil ani jeden bod. V prvním čtvrtfinálovém zápase navíc Jeseník i bez hráčů A-týmu podal především v první půli výborný výkon a mladíci v jeho dresu se jistě porvou o vrácení série do Nového Jičína.

               KFV Roub Vítkovice se vrací do Komárovic, kde letos už v základní části dokázal vyhrát nad Amatérem 5:4. Komárovice mají ovšem výborný tým plný individualit, který už v letošní sezóně mnohokrát dokázal, že se s ním musí počítat v každém zápase. Výkop zápas pro Komárovice je netradičně už v sobotu v 19:15.

 

Čtvrtfinále druhé zápasy:

Oskarol Orlová - Beach Boys Odry (pá 1.2. 21:00 SH Orlová)

FC Jokerit Kopřivnice - FU Kopřivnice (so 2.2. 18:20 SH E.Z. Kopřivnice)

Amatér Komárovice - KFV Roub Vítkovice (so 2.2. 19:15 SH Hustopeče n.B.)

AC Gamaspol Jeseník B - 1. FC Tornádo Nový Jičín (ne 3.2. 18:00 SH Jeseník)

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 345947
Posledních 30 dnů: 14447 | Posledních 7 dnů: 3030 | Poslední den: 184

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne