FUTSAL FIFA

Dnes začíná PLAYOFF divize F

Dnes začíná PLAYOFF divize F

Je před námi vrchol sezóny! Nejlepších osm týmů po základní části si to spolu rozdá o první místo a postup do 2. nejvyšší soutěže. Svou premiéru v playoff budou mít týmy Amatéru Komárovice, AC Gamaspol Jeseník B a Oskarolu Orlové.

             Systém v PLAYOFF je jasně daný, hraje se na dva vítězné zápasy. V případě, že bude po dvou zápasech stav 1:1, tak má výhodu domácího prostředí v rozhodujícím zápase tým, který skončil umístěný lépe po základní části. V případě remízy rozhodují o vítězi 3 penaltové kopy.

            Dnes nás čeká repríza loňského čtvrtfinále, kde na sebe narazí opět městští rivalové FU a Jokerit. Loni byla ovšem situaci jiná než letos. FU kralovalo jednoznačně celé základní části a Jokerit měl velké problémy se dostat mezi nejlepších 8 týmů. Oba dva týmy se spolu utkaly „nanečisto“ již minulý týden v závěrečném kole základní části, kde dominovalo FU. Dnes se již jede na ostro.

            V sobotu se odehrají tři zbylé duely. Vítěz základní části KFV Roub Vítkovice přivítá doma Amatér Komárovice, který porazil v základní části na jeho hřišti těsně 5:4, když hattrick vstřelil Jakub Jiřičný a i v loňské sezóně byl úspěšnější tým Roubu, takže Amatér ze vzájemných zápasů s Roubem ještě nezískal ani jeden bod.

             Beach Boys Odry přivítá doma tým Oskarolu Orlové, se kterým v letošní sezóně uhrál remízu 5:5, která se zrodila hned v prvním kole. Beach Boys získal o pět bodů více než Orlová po základní části a v posledním kole doma rozstřílel vysoko Komárovice. Beach Boysu se nicméně netakticky v posledním kole vykartovali dva hráči a především absence Pavla Zagola, by mohla být pro Beach Boys citelná. Orlová udělala veliký progres za poslední tři roky a nyní je týmem, který může porazit jakýkoliv tým. Jediný zápas v základní části, který skončil více jak o dvě branky v neprospěch Orlové byl s Tornádem, v ostatních případech Orlová odešla vždy pouze těsně poražena a má tak velmi stabilní výsledky.

              Posledním čtvrtfinále proti sobě nastoupí týmy Tornádo a Jeseníku B, které se spolu rovněž utkaly v posledním kole a i když Jeseník přijel v plné palbě a měl kádr nabitý hráči z A-týmu, tak i přes to Tornádo dokázalo doma vyhrát. Tornádo nicméně v období vánoc postihla veliká herní krize, kterou ovšem zažehnali vítězstvím v Orlové a od té doby je to Tornádo jako ze začátku sezóny.

 

Čtvrtfinále 1. zápasy:

KFV Roub Vítkovice - Amatér Komárovice (so 26.1. 20:15 SH Sareza Ostrava)

FU Kopřivnice - FC Jokerit Kopřivnice (pá 25.1. 18:45 SH SOUS Kopřivnice)

Beach Boys Odry - Oskarol Orlová (so 26.1. 20:00 SH Odry)

1. FC Tornádo Nový Jičín - AC Gamaspol Jeseník B (so 26.1. 19:00 SH ABC Nový Jičín)

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 347065
Posledních 30 dnů: 14606 | Posledních 7 dnů: 3286 | Poslední den: 197

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne