FUTSAL FIFA

Trojanovice přivítají v klíčovém zápase Orlovou!

Trojanovice přivítají v klíčovém zápase Orlovou!

Je před námi poslední kolo základní části a ve hře jsou ještě dvě místa v play-off, na které se tlačí tři týmy.

                 Nejvýhodnější pozici mají v tuto chvíli vzhledem k losu posledního kola zřejmě Trojanovice, i když jsou aktuálně až na devátém místě. Nicméně jako jediný z týmů, které bojují o play-off, hrají v domácím prostředí a navíc přivítají svého soupeře o play-off, Orlovou. V případě výhry se Trojanovice dostanou do play-off, kdyby remizovaly a získaly jeden bod, tak je v play-off Orlová a Trojanovice si budou muset ještě jeden den počkat.

                  Orlová má nyní nejvýhodnější postavení v tabulce, když jí patří sedmá příčka a i v případě prohry se může velmi reálně stát, že se letos do play-off podívá.

                  Nejzapeklitější situaci má tak nejspíš Amatér Komárovice, který si ovšem může play-off zajistit už v pátek, i když ani ještě nekopne do míče a to v případě, že zvítězí Orlová. Komárovice mají ovšem v posledním kole nejtěžšího soupeře a to aktuálně druhý tým soutěže Beach Boys Odry, který navíc bude mít výhodu domácího prostředí. A tady je matematika jasná. V případě, že Trojanovice uhrají alespoň jeden bod, tak Komárovice budou muset v Odrách taky něco uhrát.

                   Rovněž ovšem probíhá boj o první příčku v tabulce, kterou si v případě vítězství zajistí Roub Vítkovice a to bez ohledu na výsledky ostatních zápasů. Dále je už tabulka hodně zamotaná a opravdu bude záležet na každém jednotlivém výsledku a rovněž tak na jednotlivých týmech, jakou si vybojují pozici pro play-off a zda budou začínat doma nebo venku a jaké nakonec bude složení dvojic pro čtvrtfinále. Soutěž je totiž letos extrémně vyrovnaná.

               V posledním kole máme před sebou rovněž i dvě derby a to kopřivnické, kde se utká FUJokeritem, které na sebe velmi pravděpodobně mohou narazit i v letošním play off. Druhé derby je to novojičínské mezi Top Dogsem a Tornádem. Loni vyhrál v derby jednoznačně Top Dogs.

 

Šlágr kola:

G.T. Trojanovice – Oskarol Orlová

20:00 pátek 18.1. 2019 (SH Čeladná)

Zápas, který rozhodne, zda bude tato sezóna úspěšná či nikoliv. V Trojanovicích navíc přichystali speciální akci a na zápase budou přítomné hostesky a společnost MAXITIP vypíše na tento zápas speciální příležitosti k sázení. Očekává se rovněž i bouřlivá podpora domácích fanoušků, kteří budou tlačit svůj tým do play-off!

 

Pátek 18.1. 2019

18:45 FU Kopřivnice – FC Jokerit Kopřivnice

20:15 Růžové Tlapičky Hukvaldy – KFV Roub Vítkovice

18:30 SK Krmelín – Top Dogs Nový Jičín

 

Sobota 19.1. 2019

18:00 Beach Boys Odry – Amatér Komárovice

17:00 1.FC Tornádo Nový Jičín – AC Gamaspol Jeseník B

 

Neděle 20.1. 2019

15:30 Top Dogs Nový Jičín – 1. FC Tornádo Nový Jičín

 

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 346589
Posledních 30 dnů: 14551 | Posledních 7 dnů: 3122 | Poslední den: 283

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne