FUTSAL FIFA

Je před námi klíčové deváté kolo!

Je před námi klíčové deváté kolo!

Přídavek klíčového má z několika důvodů. Jsou zde totiž hodně důležité zápasy pro řadu týmů. A začneme z vrchu tabulky. O první místo po základní části aktuálně usiluje trojlístek Roub Vítkovice, Beach Boys Odry a FU Kopřivnice a jelikož do konce základní části zbývají už pouhá tři kola, je velmi nepravděpodobné, že by se do tohoto boje zapojil ještě další celek.

A hned z kraje nového roku tady máme souboj prvních Vítkovic a druhých Oder. Beach Boys má výhodu domácího prostředí ovšem taky dvou bodovou ztrátu na vedoucí Roub. A Beach Boys by tak v případě prohry ztratil reálnou možnost bojovat o pohár pro vítěze základní části. Naopak Roub by si svou výhrou pojistil minimálně druhé místo po základní části.

               Dalším celkem, který hraje stále o první příčku je FU Kopřivnice, která doma přivítá Růžové Tlapičky. FU Kopřivnice, nicméně na tohoto soupeře moc neumí zahrát a navíc má pravidelně problémy se zápasy, které přicházejí na řadu hned po novém roce. Na druhé straně Tlapičky už nyní v boji o play-off udrží pouze výhra!

               V dalším zápase budou hrát o play off G.T. Trojanovice, které doma přivítají kopřivnický Jokerit. Trojanovice, které už byly odepsané, zázračně vyhrály poslední dva zápasy a nyní je čeká další klíčový zápas. V případě ztráty Trojanovic pro ně nejspíš bude platit to samé co pro Tlapičky a to že play off se jich letos týkat nebude. Na druhé straně Jokerit hraje pořád minimálně o čtvrtou příčku, která znamená pro čtvrtfinále výhodu domácího prostředí!

               Top Dogs zajíždí na palubovku do Jeseníku, kde se utká s rezervou Gamaspolu. I Top Dogs je ještě stále ve hře o play off, ovšem rovněž zde platí, že Top Dogs musí ve zbývajících zápasech uhrát plný počet bodů. Top Dogs má nicméně velmi vyrovnané výsledky a s týmy, se kterými smolně prohrál, tak to bylo pouze s minimálním brankovým rozdílem a rozhodně to není tým, který by měl být na posledním místě v tabulce. Rovněž pro Jeseník platí ta samá rovnice jako pro Top Dogs a taky už musí pouze vyhrávat. Nicméně Gamaspol má odehraných pouze šest zápasů a čeká ho tak velmi náročný týden.

               Tornádo Nový Jičín přivítá doma Amatér Komárovice a tým, který v tomto zápase vyhraje si zajistí klidnější závěr základní části. Tornádu se poslední zápasy vůbec nepovedly a naopak Komárovice, teď hrají ve výborné formě!

               SK Krmelín přivítá doma Orlovou a rovněž zde je to přímý souboj o play off. Oba dva týmy si v případě porážky cestu do play off značně zkomplikují.

 

Šlágr kola:

Beach Boys Odry – KFV Roub Vítkovice

18:00 sobota 5.1. 2018 (SH Odry)

Jak už to tady bylo napsáno tohle je přímý souboj o první místo a rovněž o nejlepší nasazení pro play off! Beach Boys musí vyhrát na druhé straně Roub si díky svým výborným výsledkům v celé sezóně ještě může nějaké to zaváhání dovolit!

 

Pátek 4.1. 2018

18:45 FU Kopřivnice – Růžové Tlapičky Hukvaldy

19:00 SK Krmelín – Oskarol Orlová

20:00 AC Gamaspol Jesneík B – Top Dogs Nový Jičín

21:00 G.T. Trojanovice – FC Jokerit Kopřivnice

 

Sobota 5.1. 2018

11:30 1.FC Tornádo Nový Jičín – Amatér Komárovice

 

 

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 347258
Posledních 30 dnů: 14647 | Posledních 7 dnů: 3379 | Poslední den: 390

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne