FUTSAL FIFA

Letošním mistrem je SK Ferram Opava!!!

Letošním mistrem je SK Ferram Opava!!!

Na jedné straně slzy a smutek na té druhá obrovská radost a euforie. Kdo nikdy nedělal žádný sport, asi nikdy nepochopí, o jaké emoce ve finále jde. Neskutečné drama totiž až do poslední minuty viděla až po strop zaplněná hala v Kopřivnici.

Pro Fučko se zápas nevyvíjel dobře a celý zápas muselo FU dotahovat náskok Opavy. Ferram se dostal do vedení v osmé minutě kdy utekl obraně Rubý a chladnokrevně zakončil. Odpověď Fučka ovšem na sebe nenechala dlouho čekat a o vyrovnání se postaral Bartoš, který se uvolnil za hranicí brankoviště a levačkou prostřelil Fišera. Na obou stranách bylo k vidění ještě řada šancí, ovšem ani jedna z nich neskončila v síti. Do kabin se tak šlo za nerozhodného stavu.

Hned po změně stran ovšem udeřil nejlepší střelec základní části Krčmařík a poslal tak Ferram opět do jednobrankového vedení. Fučko ovšem ještě opět dokázalo celkem rychle zareagovat a ve 24. minutě srovnalo stav na 2:2. Nicméně hned z následující akce se trefil po druhé v zápase Rubý a Ferram opět vedl.

Fučko se opět tlačilo do útoku, ale nebezpečný byl v zápase už pouze Závodný, který hrál fantasticky.

Ve 29. minutě obdržel druhou žlutou kartu v zápase David Žůrek a Fučko dostalo výhodu přesilové hry. Tohle byl asi zlomový moment zápasu, neboť FU nedokázalo svoji početní výhodu využít a když následně sedm minut před koncem přidal svůj druhý gól i Krčmařík, který elegantně přeloboval Mazocha, muselo Fučko už sáhnout ke hře bez brankáře.

Jiskřičku naděje ještě vykřesal Závodný, který tři minuty před koncem propálil Fišera a snížil na 3:4, ovšem víc už Fišer za svá záda nepustil i když tam bylo několik závarů před jeho bránou, které mohly skončit brankou.

Tento výborný zápas vidělo v Kopřivnici na 350 diváků a zcela jistě padl letošní divácký rekord.

Nejlepším hráčem Play – off byl zvolen Jiří Závodný z FU Kopřivnice a nejlepším brankářem se stal Dalibor Fišer z opavského Ferramu!

 

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 346857
Posledních 30 dnů: 14578 | Posledních 7 dnů: 3193 | Poslední den: 550

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne