FUTSAL FIFA

V čele okresního přeboru trojice týmů!

V čele okresního přeboru trojice týmů!

Máme za sebou úspěšný start okresního přeboru. Favoriti soutěže nezaváhali a dokonce máme jedno příjemné překvapení.

    Hned úvodním zápas přinesl souboj dvou skvělých týmů a nastoupili proti sobě FU Kopřivnice B a 1. FSC Callibrum Frýdek Místek. Herně to byl hodně vyrovnaný zápas ovšem o vysokém vítězství Callibra rozhodlo hlavně kvalitní zakončení v koncovce. Callibrum následně přivítalo v soutěži i nováčka Javor Bordovice, kterému nadělilo 11 gólů a jeli s 6 body v klidu domů.

     Plný bodový zisk má rovněž i druhý favorit soutěže a to Lokomotiva Gangsters Kopřivnice, která se ovšem hodně trápila především v zápase s TJ Sviadnovem, který porazila těsně 6:5 a jelikož si poradila i s Jokeritem B, tak má rovněž z úvodního turnaje plný počet 6 bodů. Ze vzájemného duelu mezi Sviadnovem a Jokeritem B vzešel vítězně právě TJ Sviadnov, který dokázal otočit nepříznivé skóre a vyhrál těsně 4:3. Jokerit B je tak po úvodním kole bez bodu a nepomohla mu ani přítomnost futsalové legendy Michala Bučka.

     A z poslední trojice týmů, které proti sobě nastoupily vyšly nejlépe Růžové Tlapičky B, které rovněž dokázaly vyhrát v obou dvou zápasech a jsou tak na čele tabulky společně s Callibrem a Lokomotivou.

     Růžové Tlapičky svedly velikou bitvu o tři body především s kopřivnickou Lavinou, nad kterou zvítězila těsně 3:2. Libhošť jako jediný z týmů se nesešel v nejsilnějším složení a prohrál oba dva duely, i když především v zápase s Tlapičkami dlouho vedl a vypadalo to na tři body, ovšem potom se začal krásně z dálky trefovat Jan Vrtný, který otočil stav zápasu pro Tlapičky. Tlapičky jsou tak velmi příjemným překvapením na úvod soutěže, jelikož v loňské sezóně moc bodů nedokázaly posbírat.

     Střelecky se nejvíce dařilo Lukáši Kaulincovi z TJ Sviadnova, který nasázel Lokomotivě 5 gólů! Na druhém místě je Jan Vrtný z Tlapiček, který má na svém kontě 4 góly a dále následuje několik třígólových střelců.

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 347125
Posledních 30 dnů: 14620 | Posledních 7 dnů: 3314 | Poslední den: 257

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne