FUTSAL FIFA

Druhé finále pro Ferram!!! Rozhodne se v pátek v Kopřivnici!

Druhé finále pro Ferram!!! Rozhodne se v pátek v Kopřivnici!

Výborný zápas se odehrál v neděli ve sportovní hale v Opavě. Na obou dvou stranách byly k vidění kvalitní pěkné individuální výkony, nádherné góly a celý zápas provázela výborná atmosféra ve zcela zaplněné hale. V bráně Ferramu opět podal vynikající výkon Dalibor Fišer. Opava se navíc opět mohla spolehnout na svého střelce Zbyňka Pospěcha, který se trefil dvakrát.

FU Kopřivnice se tak jako první zápas soustředila na obranu a snažila se chodit do brejkových situací. Nádherný gól na 3:3 vstřelil Jiří Závodný, který se elegantně zbavil svého obránce a střelou k tyči z 11 metrů dokázal zápas vyrovnat.

O výsledku se tak rozhodovalo v poslední minutě utkání. Nejprve to mohlo být Fučko, které šlo do přečíslení 3 na 2. Petráš zvolil střelu bodlem, která orazítkovala obě dvě tyče, a k překvapení všech se odrazil ven a neskončila tak gólem. Na druhé stráně hráči Opavy rozehráli přímý kop, Binar nicméně místo střely si míč zasekl a nechal tak za sebou oba dva bránící hráče FU protáhl se po lajně a naservíroval míč před bránu Žúrkovi, který se nemýlil.

Závěrečná powerplay, na kterou Fučko už mělo pouze půl minutu, už žádnou šanci nepřinesla, a tak se rozhodne v pátek ve třetím zápase v Kopřivnici!

 

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 346467
Posledních 30 dnů: 14527 | Posledních 7 dnů: 3130 | Poslední den: 160

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne