FUTSAL FIFA

Co je již jisté před posledním kolem?

Co je již jisté před posledním kolem?

PLAY OFF a výhodu domácího prostředí pro případný třetí zápas má již jisté FU Kopřivnice, Beach Boys Odry a Medvědi Malé Hoštice. Všechny tyto týmy tedy budou začínat první utkání čtvrtfinále doma a v posledním kole si to na dálku rozdají o vítězství v základní části.

PLAY OFF má již jisté rovněž Top Dogs Nový Jičín a KFV Roub Vítkovice, kteří i v případě, že by prohráli oba dva své poslední zápasy a týmy pod nimi by se dostali na shodu 16 bodů, tak není matematická možnost, aby se jeden z těchto týmů dostal na 9. příčku, tedy mimo PLAY OFF.

  

Když se podíváme na desátý celek Jokerit Kopřivnici, tak ten aby se probojoval mezi nejlepších 8 týmů, musí v posledním kole porazit G.T. Trojanovice a zároveň musí doufat, že Orlová neporazí v domácím zápase Medvědy.

Devátá Orlová to má nejsložitější. Pokud vyhraje dostane se do PLAY OFF, ovšem nesmí se stát, že se bude rozhodovat ve vzájemných zápasech minitabulky mezi více týmy se 16 body. V tom případě by skončila na deváté příčce právě Orlová, která má nejhorší vzájemné zápasy mezi týmy, které bojují o poslední místo v PLAY OFF.

Osmý tým G.T. Trojanovice v případě, že Orlová nevyhraje, tak musí s Jokeritem uhrát alespoň jeden bod, aby si udržely osmou příčku. V případě výhry Orlové, musí i Trojanovice v posledním zápase vyhrát.

Tornádo Nový Jičín je na sedmé příčce a v případě, že vyhrají své zápasy týmy Orlové a Trojanovic, tak musí Tornádo získat v zápase s Top Dogsem alespoň jeden bod, aby se dostalo do PLAY OFF.

Amatér Komárovice je aktuálně na šesté příčce a do PLAY OFF se nedostane v případě, že prohraje s Roubem a vyhrají týmy Orlové, Trojanovic a Tornádo získá alespoň jeden bod.

Do PLAY OFF se letos již jistě nepodívá SK Krmelín a USK Ostrava.

Diskuze

Tabulka

Střelci ligy

24 gólů

Denis Varga

 

Lavina Kopřivnice

22 gólů

Lukáš Kaulinec

 

Rapid / TJ Sviadnov

18 gólů

Tomáš Hykel

 

FU Kopřivnice "B"

12 gólů

Jiří Jalůvka

 

Lavina Kopřivnice

12 gólů

Patrik Vrba

 

Růžové Tlapičky Hukvaldy

Najdete nás na Facebooku

Pro-idea - tvorba www stránek Fotbalexpress.cz

Počet návštěv: 347324
Posledních 30 dnů: 14659 | Posledních 7 dnů: 3413 | Poslední den: 456

© 2024 FUTSAL FIFA | Všechna práva vyhrazena | martin.kapsa@email.cz
Vytvořeno službou Sklub.cz

Chcete zobrazit mobilní verzi?

Ano Ne